ALA CARTE & MENUS

STARTERS / ALKURUOKA

Fried baby octopus with spicy mango salad G, M 10 €
Rapeaksi paistettua mustekalaa ja mangosalaattia

Summer rolls with crispy vegetables G, M 10 €
Kesäkääryleet rapeilla kasviksilla

Tartar Korean style G, L 13 €
Korealaisittain maustettu tartarpihvi

Black tiger prawns tempura G, L 14 €
Tiikeriraputempura

Light roasted salmon with scallops creme G, L 14 €
Kevyesti paahdettua lohta ja kampasimpukkakreemiä

GYOSAT:

Japanese style steamed and fried dumplings (6 pieces)
Rapeaksi paistettuja Japnilaisia dumplingseja

Beef M / Härkä 12 €
Shiitake mushrooms L / Shiitake herkkusieni 10 €

BAHN BAO:

Soft steamed Vietnamese bun filled with love
Herkuilla täytetty Vietnamilainen ”pulla”

Duck with Hoisin sauce L  8 €/ 1kpl
Ankkaa Hoisin kastikkeessa

Crispy porkbelly L / 8 €/ 1kpl
Rapeaksi karamellisoitua possunkylkeä

• Teriyaki marinated pulled oat L 8 €
Teriyaki-marinoitua nyhtökauraa

Main

MAIN COURSE / PÄÄRUOKIA

Daily fish with lemongrass bisque G, L 27 €
Grillattua päivän kalaa ja sitruunaruoho ”bisque”

Marbled beef Yakiniku G, L 32 €
Grillattua marmorihärkää

Iberian pork pluma with Char Siu sauce L 24 €
Iberico possua ja Char Siu kastiketta

Side orders/ lisukkeet
Kungfu fries and kimchi mayo G, L 4 € Kungfuperunoita ja kimchi-majoneesia
Simply Greens G, L – Vihreä salaatti 4 €

 Super bowls:

All the good stu in bowl: Fragrant jasmine rise, vegetables, fried egg and …
Herkkuja kulhossa: Jasimine riisiä, kasviksia, paistettua kananmunaa ja …

Teriyaki salmon L, G 23 €
Teriyaki lohta

or
New York style crispy Chicken L, G 22 €
Rapeaksi paistettu kanaa

or
Shiitake mushrooms and tofu L, G 21 €
Shiitake sieniä ja tofua

Dessert

Trifle with ginger banana bundt cake and coconut sorbet L 10 €
Mausteinen inkivääri banaani Trifle ja kookossorbeeta

Chocolate cake with passion curd and tonka bean ice cream G, L 10 €
Suklaakakkua, passion curdia, tonkapapujäätelöä

Ice Cream – Jäätelöä: 5 €
• Vanilla
• Chocolate
• Mango sorbet
• Coconut sorbet

Chef’s 4

54 € / person (served for minimum 2 persons, same main course for both diners)

Fried baby octopus with spicy mango salad G, L
Rapeaksi paistettua mustekalaa ja mangosalaattia

Gyosa: Japanese style steamed and fried dumplings with beef
Rapeaksi paistettuja Japanilaisia dumplineja härkä- täytteellä

Daily fish with lemongrass bisque G, L
Grillattua päivän kalaa ja sitruunaruoho ”bisque” ’
or
Iberian pork pluma with Char Siu sauce L
Iberico possun pluma ja Char Siu kastiketta

Chocolate cake with passion curd and tonka bean ice cream G, L
Suklaakakkua, passion curdia ja tonkapapujäätelöä

Chef’s 7

68 €/ person (served for minimum 2 persons)

Fried baby octopus with spicy mango salad

Rapeaksi paistettua mustekalaa ja mangosalaattia

Tartar Korean style

Korealaisittain maustettu tartarpihvi

Roasted salmon with scallops creme G, L

Kevyesti paahdettua lohta ja kampasimpukkakreemiä

Gyosa: beef and Shiitake mushroooms
Japanese style steamed and fried dumplings with shiitake mushrooms

Rapeaksi paistettuja Japanilaisia dumplineja shiitake-sienitäytteellä

Banh bao: duck with Hoisin sauce

Vietnamilaisia ”pullia” täytettynä ankalla ja hoisinkastikkeella

Marbled beef Yakiniku G, L

Grillattua Galician marmori härkää

Trifle with ginger banana bundt cake and coconut sorbet L

Mausteinen inkivääri banaani Trifle ja kookossorbeeta