Chef’s menu

CHEF´S 4:

54 € / person (served for minimum 2 persons)

Roasted ginger salmon with umami broth
Kevyesti paahdettua inkiväärilohta umamiliemessä

Duck bahn bao with Hoisin sauce
Soft steamed Vietnamese buns filled with fried duck and Hoisin sauce
Vietnamilaisia ”pullia” täytettynä paistetulla ankalla ja Hoisin-kastikkeella

Grilled and slowly braised spicy entrecote with “KK” barbeque sauce
Grillattua mausteista härän entrecotea ja “KK” barbeque kastiketta

Lemon-ginger cheese Cake
Sitruuna–inkiväärijuustokakkua

CHEF´S 7

68 €/ person (served for minimum 2 persons)

Fried baby octopus with spicy mango salad
Rapeaksi paistettua mustekalaa ja mangosalaattia

Tartar Korean style
Korealaisittain maustettu tartarpihvi

Roasted ginger salmon with umami broth
Kevyesti paahdettua inkiväärilohta umamiliemessä.

Gyosa: beef and Shiitake mushroooms
Japanese style steamed and fried dumplings with beef and shiitake mushrooms
Rapeaksi paistettuja Japanilaisia dumplineja härkä- ja shiitake-sienitäytteellä

Bahn bao with Crispy pork belly
Soft steamed Vietnamise buns filled with crispy pork belly
Vietnamilaisia ”pullia” täytettynä rapealla possunkyljellä

Whole grilled daily fish with chili, lime and coriander (for two)
Kokonaisena grillattua päivän kalaa chili-, lime- ja korianterikastikkeessa (kahdelle)
or /tai
Grilled and slowly braised spicy entrecote with “KK” barbeque sauce
Grillattua mausteista härän entrecotea ja “KK” barbeque kastiketta

Lemon – ginger cheese Cake
sitruuna–inkiväärijuustokakkua