Chef’s menu

CHEF´S 4:
54 € / person (served for minimum 2 persons, same main course for both diners)

Fried baby octopus with spicy mango salad G, L
Rapeaksi paistettua mustekalaa ja mangosalaattia

Gyosa: Japanese style steamed and fried dumplings with beef
Rapeaksi paistettuja Japanilaisia dumplineja härkä- täytteellä

Daily fish with lemongrass bisque G, L
Grillattua päivän kalaa ja sitruunaruoho ”bisque” ’
or
Iberian pork pluma with Char Siu sauce L
Iberico possun pluma ja Char Siu kastiketta

Chocolate cake with passion curd and tonka bean ice cream G, L
Suklaakakkua, passion curdia ja tonkapapujäätelöä

CHEF´S 7

68 €/ person (served for minimum 2 persons)

Fried baby octopus with spicy mango salad
Rapeaksi paistettua mustekalaa ja mangosalaattia

Tartar Korean style
Korealaisittain maustettu tartarpihvi

Roasted salmon with scallops creme G, L
Kevyesti paahdettua lohta ja kampasimpukkakreemiä

Gyosa: beef and Shiitake mushroooms
Japanese style steamed and fried dumplings with shiitake mushrooms
Rapeaksi paistettuja Japanilaisia dumplineja shiitake-sienitäytteellä

Banh bao: duck with Hoisin sauce
Vietnamilaisia ”pullia” täytettynä ankalla ja hoisinkastikkeella

Marbled beef Yakiniku G, L
Grillattua Galician marmori härkää

Trifle with ginger banana bundt cake and coconut sorbet L
Mausteinen inkivääri banaani Trifle ja kookossorbeeta